Tavaszi felfrissülés az erdei gyümölcsök erejével!

Tavaszi felfrissülés az erdei gyümölcsök erejével!

A bőrünk lélegzése nagyon fontos. A tavaszi megújulásban pedig kifejezetten fontos az ápolása, felfrissítésé.  Legfontosabb problémák között a vitaminhiányt kell megemlítenünk, mely sajnos a bőrünket is hatványozottan érinti. A hideg, szeles idő, a lakásban a fűtés, a száraz levegő, ezek hirtelen változása, amelyhez alkalmazkodni kell, megviseli a bőrünket. Sokszor a folyadékutánpótlás is csekélyebb, mint a forró nyári időszakokban. Ez mérsékelt vízhiányhoz vezet. A kezeléseket is ehhez érdemes igazítani.  Kifejezetten fontos beiktatni hámlasztó kezeléseket, ezenkívül tápláló programokat. Ehhez ajánlunk egy feltöltő kezelést: 

Legújabb kezelésünk az erdeigyümölcsök jótékony erejével kényeztetik bőrödet, illatával pedig a lelked simogatják.

A málna, tőzegáfonya, feketeribizke együttese remekül táplálják a bőr mélyebb rétegeit, fokozzák az anyagcserét, mindemellett pedig antioxidánsok, melytől a bőr feszessége jelentősen javul.

Kozmetikusunk véleménye:

Imádom az illatát. Egyszerűen zseniális. Könnyű vele dolgozni, hiszen csak elég összekevernem az aktivátort és a pasztát a kapott műanyag pohárban és így egy lágy krémet kapok. Ezt rend szerint a vendégem arcára, nyakára, dekoltázsára kenem, akár a szemekre is. Tizenöt perc pihentető relaxáció után, könnyen lehúzom a gumiszerűvé váló agyagot. Utána akár ultrahangos kezelést is használhatok, vagy relaxációs masszázst végzek. Könnyű, szuper érzetet ad a vendégnek, egyszerűen zseniális!