KIEMELTEN AJÁNLJUK

TANFOLYAMOK

Az alábbi tanfolyamokat, továbbképzéseket ajánljuk:

 

Cégünk rendszeresen tart tanfolyamokat különböző témákban frissen végzett, vagy akár több éve a szakmában dolgozó kozmetikus szakemberek számára.
A továbbképzéseket magasan képzett szakoktató tanárok, kozmetikus mesterek tartják, akik mind az elméleti tudásukkal, mind a szakmában töltött idejükkel méltán képviselik a kozmetikus szakma csúcspontját.

Lanèche, Henriëtte Faroche vagy Courtin bázis tanfolyam

Olyan kozmetikusoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a Lanèche, Henriëtte Faroche vagy Courtin termékek iránt, szeretnének bővebb információkat kapni a hatóanyagokról, kezelésekről.

Időtartama: A tanfolyamok általában kis csoportokban, családias hangulatban zajlanak, 10 órától kb. 15 óráig tartanak. A tanfolyam 2 részből áll: elméleti oktatás, amikor részletesen szó van a termékek tulajdonságairól, hatóanyagokról, minden egyes termék bőrre gyakorolt hatásáról. A gyakorlati rész, amikor a résztvevők személyesen is meggyőződhetnek a termékeink hatékonyságáról.

 

Minden résztvevő kap:

  • Tanfolyami dossziét, amiben részletesen megtalálhatóak a termékek a hatóanyagokkal együtt, valamint a felhasználási javaslatuk.
  • Többféle termékmintát kipróbálásra
  • Diplomát, mely a tanfolyamon való részvételt igazolja
  • Regisztrációt, mely 10%-os kedvezményre jogosít minden szakmai kiállításon vásárolt Lanèche vagy Henriëtte Faroche termék esetén
  • Lehetőséget kap minden akciót, kedvezményt igénybe venni

Lanèche, Henriëtte Faroche vagy Courtin konzultációs nap

 

Olyan kozmetikusoknak ajánljuk, akik már partnereink, dolgoznak valamelyik termékünkkel, esetleg bővíteni szeretnének termékcsaládot.

Konzultációs napokat díjmentesen tartunk, előzetes bejelentkezés alapján, melyen a termékek hatóanyagait, bőrre gyakorolt hatásait, kezelések gazdasági számításait beszéljük át, illetve problémaorientált kezeléseket mutatunk be.

 

 

Lanèche Glycopeeling AHA savas hámlasztás tanfolyam

 

A tanfolyamon a bőr intenzív hámlasztásának biztonságos lehetőségeit oktatjuk. A hámlasztás indikációit és kontraindikációit tanuljuk meg, az AHA savak fajtáit, jelentőségét ismertetjük. 50% glikolsavhasználatával teljes bőrmegújító kezelést alkalmazunk, melynek lépéseit, felhasznált anyagok tulajdonságait vesszük át részletesen.

A tanfolyamon az otthoni ápolásra vonatkozóan is kapnak információt a résztvevők. A Glycopeeling kezeléssel új lehetőséget vihet a kozmetikus a munkájába!

 

 

Érdeklődjön további tanfolyamaink iránt!

  • Sminktetováló tanfolyam kezdőknek
  • Színelméleti tanfolyam sminktetoválóknak
  • Haladó tanfolyam szemkontúr tetoválás
  • Haladó tanfolyam szájsatír tetoválás

BEJELENTKEZÉS KOZMETIKUSOKNAK

Az árak megtekintéséhez kérjük regisztráljon!

Regisztrált felhasználó belépése
   

REGISZTRÁCIÓ

Elfelejtett jelszó

IMAGE VIDEÓ

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON

TOVÁBBI OLDALAINK