Gyümölcssavas (AHA) membrán lapmaszk

3,020 Ft

A membrán lapmaszk 3,4 % gyümölcssav tartalma gyengéden tisztítja a bőrfelszínt. Hatására vékonyodik az epidermis és stimulálja a bőrt saját maga megújítására A Courtin gyümölcssavas membrán lapmaszk  használható bármely bőrtípusra, de különösen tág pórusú, fénylő, olajos, aknés bőrre. Segít megelőzni a szennyeződésekből adódó komedók és aknék kialakulását.

Kiszerelés: 1db

 

Cikkszám: 40031 Kategória: Címkék: ,

Termékleírás

A membrán lapmaszk 3,4 % gyümölcssav tartalma gyengéden tisztítja a bőrfelszínt. Hatására vékonyodik az epidermis és stimulálja a bőrt saját maga megújítására A Courtin gyümölcssavas membrán lapmaszk  használható bármely bőrtípusra, de különösen tág pórusú, fénylő, olajos, aknés bőrre. Segít megelőzni a szennyeződésekből adódó komedók és aknék kialakulását. Tisztítja és összehúzza a pórusokat, csökkenti a fénylő hatást, halványítja a finom vonalakat és ráncokat, simává teszi a bőrt. Egészséges, sugárzóan friss megjelenést biztosít. A Courtin AHA membrán lapmaszk hűsítő, nyugtató hatást biztosít. A benne lévő gyümölcssavakat kék áfonyából, cukornádból, cukorjuharból, citrom és narancs kivonatból nyerik.

Használata: A letisztított és peelingezett bőrre (miután letakartad a szemeket egy vattakoronggal) helyezd fel az emulzióval átitatott membrán lapmaszkot úgy, hogy illeszkedjen a szemeknél és szájnál kivágott részhez. Hagyd kb.10-15 percet a bőrön, majd távolítsd el. Miután langyos vízzel lemostad a maradékot, tonizáld a bőrt és tápláld.

Kiszerelés: 1db