You are currently viewing Teafaolaj ereje!

Teafaolaj ereje!

A természet megannyi kincset tartogat nekünk, amelyek egy részét érdemes használni és a javunkra fordítani. Betegségek gyógyítására és a szépségápolásban is kiemelt szerepük volt és van is napjainkig. A teafaolaj bizonyítottan jótékonyan hat, több bőrgyógyászati és kozmetikai problémára.

A Teafaolajat a Melaleuca Alternifolia észak – ausztráliai őshonos cserje leveleiből és rügyeiből gőzdesztillációval nyerik ki. A Melaleuceae nemzetségbe tartozó fának több mint 300 fajtája van, de csak a Melaleuca Alternifolia-ról mutatták ki, az antibakteriális és gombaölő hatását.

Valódi fegyver a gyulladt, pattanásos bőr ellen!

A Teafa olaja nagyon sokoldalúan használható alapanyag. Különösen hatékony a Staphylococcus aureus baktérium, a gombák és a Trichomonas élősködő ellen. Az ausztrál kontinensen elsősorban fertőzésellenes, azon belül is a fül-orr-gége-, a légzőszervi, a bőr- és a húgyúti (colibacillosis) fertőzések elleni hatásáért alkalmazzák.

Összetételét tekintve több mint 50 természetesen előforduló vegyületből áll, fő alkotórészei: (+)-terpinén-4-ol (kb. 40%), α-terpinén (kb. 20%), terpinolen (3-4%), terpineol (3-4%), pinén, mircén, fellandrén, p-cimén, limonén, 1,8-cineol.

 

Egyszerre tisztít, ápol és nyugtatja a bőrt. Nem irritál így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják!

Milyen problémák kezelésében érdemes a Teafaolajat alkalmaznunk? Főbb alkalmazási területek bőrfelszínen:

-Felületes bakteriális bőrfertőzések

-Vírusos bőrbetegségek

-Körömgomba és lábgomba

-Parazitás bőrfertőzések

-Pattanásos, aknés gyulladt bőrök

-Túlzott faggyútermelés

-Seborrhoeas bőrgyulladás

-Sebgyógyulás

-Hólyagos kiütések (herpesz)

-Hámsérülések

A Courtin termékcsalád kifejezetten a problémás, érzékeny, gyulladt, aknés (sebes), szeborreás bőrök kezelésére létrehozott termékcsalád. Termékek: arclemosó tej, Lotion, Tisztítógél, Krém, Maszk, Bőrradír, Testápoló, Szájbalzsam, Körömolaj, Sampon, Lábkrém és a 100% natúr Teafaolaj kivonat.

Webshopunkban széles választék vár Rád!