Arcápolás

“Sokan azt hiszik, hogy a bőrük egészségéért mindent megtettek, ha hidratáló arckrémet használnak. Ez azonban korántsem elegendő. “

A saját bőrünknek megfelelő mindennapos arcápolását meg kell tanulni, ez sajnos nem megy magától, hacsak nem vagyunk magunk szakemberek. Úgy gondoljuk, akkor tudunk a legtöbbet tenni bőrünk egészségéért, ha ismerjük a bőrtípusunkat és ha vannak akkor a bőrproblémáinkat. Ezért  a bőrdiagnosztizálást ne felejtsük el és minden esetben bízzunk kozmetikus szakemberre.

FIGYELEM! Bőrtípusunk a kor előrehaladtával változik, ehhez kell igazítani a bőrápolási rutint.

Csak ezután tudunk a bőrtípusunkhoz illő arcápolókat választani.  Akkor tud jól, és mélyen felszívódni a bőrtípusnak és napszaknak megfelelő krém, ha előkészítettük annak befogadására. Az első  legfontosabb lépés a bőrápoló rutinunk megkezdéséhez a sminkünk eltávolítása és hogy megtisztítsuk a bőrünket a napi szennyeződésektől.

laneche magas hatóanyagtartalmú professzionális arcápoló készítmények

Ehhez többféle arctisztító készítményünk közül válogathatsz, lehet ez akár arclemosótej, tisztítóhab esetleg tisztítógél is. Ahhoz, hogy valóban sima bőrt kapjunk (segítve a az arcbőrünk öntisztuló mechanizmusait), feltétlenül fontos, hogy hetente egyszer radírozzunk, peelingezzünk. Ezzel nemcsak a krémek, szérumok, maszkok felszívódását segítjük, hanem a bőr légzését is fokozzuk, tisztán tartjuk a pórusokat, segítjük a kollagén szintézist.

Vannak azonban olyan életszakaszok (vizsgaidőszak, betegség, túlhajszolt életmód, stressz stb.), időszakok: például napozási időszak, síelés, erőteljesebb sport, tavasz kezdete, amikor már nem elegendő a napi rutin, hanem különleges bánásmódot igényel a bőrünk. Értjük ezalatt a speciális hatóanyagokat, melyeket ampulláink, szérumaink tartalmaznak, melyet célzottan bőrtípusnak megfelelően gyártanak. Az ampullák és szérumok koncentráltan tartalmaznak nagy mennyiségű hatóanyagokat, nedvességmegkötő faktorokat, tápláló összetevőket.

Amennyiben szeretnéd szakember véleményét kikérni a bőrtípusodnak meghatározásához, megfelelő készítmények kiválasztásához akkor fordulj hozzánk. Várunk Téged a Lanèche Szépségklinikán!