You are currently viewing Nyári bőrápolási rutin

Nyári bőrápolási rutin

1. Tisztítás

Mivel éjjel gyakrabban izzadunk, és gyakran megfordulunk klimatizált helyiségben, bőrünkön könnyeben megtapadnak a szennyeződések, elszaporodhatnak a baktériumok. Így reggel is fontos az alapos
arctisztítás. Frissítő lehet egy teafaolajos vagy vitaminban gazdag arctej. Ehhez segítség a Courtin termékei közül, a teafaolajos, vagy a Lanèche vitaminban gazdag arctisztító teje. Este érdemes választanunk egy gél állagú lemosót, amely felhabzik, így a hab segít eltávolítani a mindennapi szennyeződést és sminkmaradványokat. Erre a Courtin Antiseptic tisztítógél tökéletes választás.

 

2. Frissítés, Tonizálás

A tonik különösen fontos a nyári időszakban arcbőrünk további tisztítására és PH- értékének visszaállítására. Zsíros bőr esetén érdemes olyat
választani, ami hozzájárul a pórusok alaposabb tisztításához, száraz bőrre pedig
egy ápoló, húzódást megszüntető változatot, hidratáló és bőrnyugtató
összetevőkkel. Erre a legjobb választás, a Lanèche termékcsalád Pre Care Oxygénes Lotion-je,  amely zsíros bőröknél fokozza a bőrlégzést, és hidratálja azt. A száraz esetén pedig feltölti és visszaállítja bőr nedvességtartalmát.

https://helanor.hu/termek/pre-care-oxigenes-lotion/

 

3. Ápoló szérum

Nyáron különösen ajánlott egy könnyed szérum használata, amely Hyaluronsavban gazdag.
Ajánljuk a Lanèche termékei közül a Hyaluron serum-ját, minden bőrtípusra ajánlott, tartalmaz nedvességmegkötő faktorokat, így hidratál, erősíti a bőr természetes védőrétegét és gátolja a szabadgyököket.  Viszont zsíros bőrre olyan terméket válasszunk, amelyek segítenek visszaszorítani a faggyútermelést és kellően hidratálják a bőrt. Ilyen a Courtin Antiseptic 24 órás krém.

https://helanor.hu/termek/c-vitamin-szerum/

Az összes termék a webshopunkban megtalálható.