SZOLGÁLTATÁSOK

Szalonunkban megtalálhatod a teljes megújulás kulcsát!

Célunk, hogy elégedett, kipihent, problémáitól hosszú távon megszabadult vendégeket lássunk viszont. Hiszünk abban, hogy a kúraszerű kezelések tudják biztosítani a jó állapotú bőrképet. Ehhez hozzá tartozik, hogy kizárólag a legmodernebb, magas minőségű kezelőanyagokkal dolgozunk, otthoni ápolóanyagokkal kiegészítve.  Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink megfelelő tanácsadást kapjanak bőrük ápolását illetően. Hiszünk benne, hogy ezek a tényezők együttesen tudják meghozni a várva várt eredményt.

Egészen a legelső bőrproblémák megjelenésétől, mint például aknés, gyulladt sebes bőr kezelésétől kezdve, az érzékeny, vízhiányos, öregedő, ráncosodó bőrökre is tudunk célzott kezelést nyújtani.  Várjuk a szépülni és feltöltődni vágyó vendégeinket, korosztálytól  és nemtől függetlenül.

Több mint 20 évnyi tapasztalattal és rengeteg elégedett vendéggel a hátunk mögött segítünk Neked álmaid megvalósításában!

Ha nem akarsz minden reggel a tusvonallal bajlódni, netán a szemöldököd formája nem megfelelő, vagy szeretnél „rúzsozva” ébredni, mi tudjuk a megoldást. Sminktetoválás segítségével hasonlóan, mint a normál sminkkel, ki tudjuk hangsúlyozni a formákat, javítani tudunk a hiányosságokon vagy akár a hiányzó színeket is pótolhatjuk az arcon. A sminktetoválás lényege a tartósság és természetes hatás. Közös konzultáció alapján, kialakítjuk a megfelelő formát, a színt kiválasztjuk az egyéniségednek megfelelően, majd ezt követően elkezdjük a munkát. A pigment bőrbe injektálása biztosítja az időtálló megjelenést, akár több évig is.