Courtin

Mi a teafaolaj?

A teafa Ausztráliában őshonos cserjéi/apró fái a mirtuszcsalád különböző tagjait takarja. Ezek sűrű bozótot képeznek és aromás örökzöld lombozattal rendelkeznek. Olaját az aromás leveleiből nyerik ki, melyek antiszeptikus hatásúak. A teafa cserjék nagyon gyors növekedésűek, 12-15 hónap alatt a magból betakarítható állapotba érnek.

A Melaleuca Alternifolia leveleiből szigorú minőségi ellenőrzés mellett, gőzölési technológiával állítják elő az olajat.  Ez a módja a 100% natúr olaj nyerésének.
10kg teafa levél szükséges pár csepp teafaolaj nyeréséhez. A teafaolaj gyógyhatását a nagy mennyiségű terpinol (különböző alcohol- és mono-terpenek variációja) eredményezik.

Az ausztrál teafa olaja még a valóban érzékenyebb bőrt sem irritálja. Erős antiszeptikus hatása mellett, antibakteriális, virucid és fungicid is egyben. Anélkül, hogy a bőr szöveteit irritálná a sejtek fejlődésére is igen jótékony hatással van, segíti azok megújulását. Az immunrendszert is stimulálja. Enyhén zsibbasztó hatással bír, ennek köszönhetően csillapítja a fájdalmat is és a sebek gyógyulásának fokozására is kiváló lehet.

A termékcsalád összes tagja teafaolaj felhasználásával készült. A Courtin  gyógyhatású készítmények termékek szalon és lakossági kiszerelésben egyaránt megvásárolhatóak.

A Courtin ausztrál teafaolaj tartalmú professzionális termékcsaládot a problémás, érzékeny, gyulladt, aknés (sebes), szeboreás bőrök kezelésére hozták létre, mely termékek hatékonyan javítják a bőr állapotát.

Milyen területeken alkalmazzuk?

Aknék, gombák, baktériumok, hólyagos kiütések, herpesz, köröm- és bőrgombásodás ellen. Kiváló pikkelysömör, napégés, hajkorpásodás, szemölcs, ekcéma megelőzésére és kezelésére. A légúti problémák (torok,- mandulagyulladás, fülfájás, orrdugulás) kiegészítő kúrájába is tökéletesen beilleszthető a teafaolaj. Inhalálás, szobai párologtatás, illetve gargalizálás formájában. Kiválóan használható ülőfürdőhöz, betegségmegelőző szerepe lehet, hiszen stimulálja az immunrendszert.

 

 

Miért ajánljuk a Courtin teafaolaj tartalmú gyógyhatású készítményeket akné kezelés esetén?

  • Aknés bőrök gyulladását csökkenti
  • Csökkenti a faggyútermelést, anélkül hogy kiszárítaná a bőrt
  • Fertőtlenítő hatású
  • Pórus összehúzó
  • Hűsíti, nyugtatja az irritált bőrt
  • Hidratálja és táplálja a bőrt
  • Megelőzi újabb aknék kialakulását
  • Gyógyszeres kúra kiegészítő kezeléseként

Látogass el kapcsolódó oldalunkra!