SZEMRÁNCKRÉM

Az arcon a szemünk környéke az egyik legérzékenyebb terület, mely gyorsan és intenzíven reagál egészségi állapotunk, korunk, életvitelünk legapróbb változásaira. Fokozottabban van kitéve a káros környezeti hatásoknak is, mivel itt a bőrréteg sokkal vékonyabb, mint az arcunk más területein. A szem környékén nincs faggyútermelődés, így az ápolása is eltér a többi területtől, sokkal több hidratáló összetevőre és tápanyagra van szüksége. Az érzékenyebb vékonyabb szemkörnyéki bőrben kevesebb kollagén- és elasztinrost található. Több mint 20 mimikai izom található ezen a területen, melyek több ezer izomösszehúzódást végeznek a nap folyamán és a mozgás hatására alakítják ki illetve mélyítik a mimikai ráncokat. További problémákat tudnak okozni a szem alatti sötét karikák, melyeknek a kiváltó okai többek között a sűrű vérhálózatban esetlegesen oxigénhiányos, pangó vér/nyirok. Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy elsősorban hidratáló, érfalerősítő és regeneráló készítményeket javasoljunk otthoni ápolásra.

A Lanèche és Henriëtte Faroche szemkörnyékápolók és szemránckrémek gondoskodnak a szemkörnyéki törékeny bőr ápolásáról, segítenek eltüntetni a sötét karikákat és csökkentik a szarkalábakat. nagy mennyiségben tartalmaznak E- és C vitamint, melyek szabadgyökfogó és öregedésgátló hatással rendelkeznek. Főbb hatóanyagok között megtalálhatóak a Q10, B5 vitamin, mikro kollagén mátrix allantoin A hidratációt a szemkörnyékápolókban a hyaluronsav, shea vaj, édes mandula olaj, avokádó olaj, búzacsíra olaj.

 • C-vitamin anti-tiredness szemránckrém – energizáló – fáradt bőrre Quick View
 • Eye Lift szemráncfeltöltő/kisimító krém Quick View
  • Eye Lift szemráncfeltöltő/kisimító krém Quick View
  • Eye Lift szemráncfeltöltő/kisimító krém

  • 11,390 Ft
  • Gondoskodik a szemkörnyéki törékeny és vékony bőr ápolásáról, segít eltüntetni a sötét karikákat, és csökkenti a szarkalábakat. A glicerin pótolja az elveszített nedvességet. A szem körüli karikák és táskák is halványodnak a preregennek köszönhetően. A ceramid vivőanyag, mely a tápláló anyagokat szabályozott hatóanyag kiáramlással a bőrbe juttatja. Kiszerelés: 15ml
  • Kosárba teszem