Henriëtte Faroche

Szépülj, fiatalodj az aromaolajok erejével! A Henriëtte Faroche professzionális kozmetikumok a természetet hívták segítségül  bőröd speciális táplálásához!

A Henriëtte Faroche termékcsalád széles bőrápoló palettával rendelkezik. Itt megtalálod célzottan a bőrtípusodra kifejlesztett készítményeket, melyekkel teljes körű ápolást biztosíthatsz bőrödnek.  Tiszta, természetes hatóanyagok felhasználásával és a legmodernebb technikával készülnek a termékeink. Ősi tudomány a modern technológiával ötvözve.

Magas hatóanyag tartalmú készítmények a letisztítástól kezdve a hidratáló krémeken át a speciális szérumokig. A termékcsalád tagjai szinergének, azaz egy termékcsaládot használva egymás pozitív tulajdonságát erősítik.

Termékcsaládok bőrtípusonként

Az érett bőr több figyelmet igényel, ezért számukra lett kifejlesztve a Brilliant termékcsalád, E-vitaminnal dúsítva. Speciálisan az öregedő, rozáceára hajlamos bőrök ápolásában segít. 

A termékcsalád az érett bőröknek nyújt vitaminpótlást. A vitaminok stimuláló hatása jól ismert, javítják a bőrstruktúrát, antioxidáns hatású. A termékcsalád használata segít megelőzni a pigmentfoltképződést. 

Száraz, vízhiányos bőr ápolására készült. A termékcsalád használata segíti a bőr intenzív hidratációját, helyreállítja a bőr hidrofil-lipid réteget, ezáltal gátolja a túlzott folyadék veszteséget.

Speciálisan a zsíros, tisztátalan bőr termékei. Hatóanyagaik fertőzésgátló hatásúak, gyógyítják az irritált bőrt, csökkentik a szeboreás tüneteket. Csökkentik a zsírfényt a bőrön.

Kifejezetten az érzékeny bőr ápolására kifejlesztett termékcsalád. A külső környezeti hatásokra legérzékenyebben reagáló bőrt is hatékonyan tudjuk kezelni. Nyugtatják az irritált bőrt, gátolják az újabb gyulladások kialakulását. Fokozzák a bőr hidratációját.

100%-os tisztaságú növényi esszenciális olajokat tartalmaznak, melyek professzionális használata az aromaterápiában van. 7 koncentrátum létezik, melyek a teljes Henriëtte Faroche termékcsaláddal kombinálhatóak. Ideális éjszakai krémmel kombinálva felvinni, heti több alkalommal, de természetesen önmagukban is használhatóak.