KIEMELTEN AJÁNLJUK

AKCIÓ

Santana Ampulla válogatások

Kiszerelés: 10 x 3 ml

 

Anti-ageing ampullák kifejezetten az öregedő, ráncosodó bőrökre összeállított válogatás, mely segít feszesíteni az arcbőrt. A problémás bőrökre összeállított válogatásunk, csupa vegán ampullát tartalmaz, melyek megújítják és felfrissítik a bőrt. Ha most megvásárolod az ecocert minősítéssel rendelkező ampullaválogatásainkat, akkor a kettő árából -20% kedvezményt kapsz!

 

 

 

Hyaluron Szérum

 

Kiszerelés: 5 ml

 

A szérum fő hatóanyaga a 10% hialuronsav, mely a bőr hidratáltságáért és feszességéért felelős. Tartalmaz nedvesség megkötő faktorokat, melyek segítik a bőr víz megtartását. Minden bőrtípusra alkalmazható, azonnal látható és érezhető ránctalanító hatása. Különösen javasolt stressz, vagy betegség által okozott általános állapot romlás után.

Pepha Tight Szérum

Kiszerelés: 5 ml

 

A Pepha Tight szérum különleges bőrfeszesítő, mely a Nannochloropsis oculata mikroalgának (sárga alga) a természetes kivonata. Ez az alga egy speciális művelési technikának és az optimális fejlődési feltételeknek köszönheti az egyedülállóan magas minőségét és tisztaságát. Aminosavakat, poliszaharidokat, C, E, B5 és B12 vitaminokat is tartalmaz. Azonnal feszesíti a bőrt, erősíti a kötőszövetet, és így látványos lifting hatást ér el. Védi a bőr sejtjeit a káros oxidációs folyamatok ellen, és stimulálja a természetes kollagén termelődését.

 

 

BEJELENTKEZÉS KOZMETIKUSOKNAK

Az árak megtekintéséhez kérjük regisztráljon!

Regisztrált felhasználó belépése
   

REGISZTRÁCIÓ

Elfelejtett jelszó

IMAGE VIDEÓ

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON

TOVÁBBI OLDALAINK