KIEMELTEN AJÁNLJUK

AKCIÓ

Henriëtte Faroche Intégral Lysing

Kiszerelés: 200 ml

 

Henriëtte Faroche Intégral Lysing 

Az Integrál lágy enzimatikus lysing tökéletes választás különösen száraz, érzékeny, rozáceára hajlamos bőrökre. Ennek ellenére bármilyen bőrtípus esetén hatékonyan alkalmazható. A benne található bacillus fermentnek köszönhetően az elhalt szaruréteget úgy képes eltávolítani, hogy a bőrt nem irritálja.

 

+ Ajándék gyémánt fleece maszk!!!

Gyémánt tartalmú lapmaszk fáradt, megereszkedett bőrre. Laza szerkezetű, megereszkedett, vagyis ráncos bőrökre alkalmazható. Kezelésbe könnyen és hatékonyan beépíthető, hisz nemcsak ránctalanít a hyaluron tartalmának köszönhetően, de kellemesen hűsít a nyári forróságban! Használatával javul a bőr vérkeringése, egészségesebb vitalizált megjelenést kapunk. A bőr hidratáltabbá válik, nedvesség megtartó képessége javul, puhább, feszesebb és frissebb lesz. Mivel a Gyémánt fleece maszk vérkeringés serkentő hatású, ezért nem javasolt rozáceás bőrökön a használata!

 

 

 

Marie Christine Alapozók

Soft makeup, Fluid makeup, Absolut makeup

 

Kiszerelés: 30 ml

 

Egyedülálló és bőrbarát alapozócsaládunk nemcsak elrejti a bőrhibákat, hanem táplálja is az arcbőrt.

A Soft Make Up Alapozó (krémes, lágy alapozó) minden bőrtípusra alkalmazható az érzékenytől a szárazig. Egy kellemes állagú, gazdag tartású textúrával, mely a jó fedőképesség ellenére is könnyű viseletet biztosít. A Fluid Make Up, pumpás folyékony alapozó könnyű textúrájával rögtön kedvenccé válik! Megjelenésünk természetes és friss lesz használata után. Elűzi a fakóságot, és a bőr újra ragyogó színű lesz. Az abszolút természetességet biztosítja. Az Absolut Make Up – BB krém egyedülálló összetevőinek köszönhetően egyszerre ránctalanít és gyönyörű, hibátlan, egyenletes bőrképpel ajándékozza meg használóját. A speciális anti-ageing (ránctalanító) komplex a hialuronsav jótékony hatásával újra rendezi és javítja a kollagén rostok struktúráját. A kis ráncokat azonnal, láthatóan elsimítja, kifeszíti a bőrt.

 

 

 

BEJELENTKEZÉS KOZMETIKUSOKNAK

Az árak megtekintéséhez kérjük regisztráljon!

Regisztrált felhasználó belépése
   

REGISZTRÁCIÓ

Elfelejtett jelszó

IMAGE VIDEÓ

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON

TOVÁBBI OLDALAINK