KIEMELTEN AJÁNLJUK

BEJELENTKEZÉS KOZMETIKUSOKNAK

Az árak megtekintéséhez kérjük regisztráljon!

Regisztrált felhasználó belépése
   

AKCIÓ

Shaker Hyaluron Anti-Ageing Mask Set

 

Kiszerelés: 1 doboz (10 hyaluron pormaszk, 1 Shaker pohár)

 

Válassza legújabb termékünket most közel 30% kedvezménnyel!  A hyaluron összetevő, mint aktív ránctalanító hatóanyag hidratálja nemcsak a hámréteget, hanem a bőr mélyebb rétegeit is. A hyaluron (cukor tartalmú fehérje) biztosítja a bőrnek a megfelelő hidratáltságot, ezáltal csökkenti a ráncok mélységét. Az alga kivonat ásványi anyagok és nyomelemek mellett számos vitamint is tartalmaz, mely egyben anyagcsere fokozó hatású. A maszk alkalmazásával sugárzóan szép, feszes, üde, friss és egészséges bőrt kapunk, így fiatalosabb kinézetet biztosít

 

 

Eye Lift – Szemráncfeltöltő/kisimító krém

 

Kiszerelés: 15 ml

 

Válassza legjobb szemráncfeltöltőnket most 30% kedvezménnyel! Gondoskodik a szemkörnyéki törékeny és vékony bőr ápolásáról, segít eltüntetni a sötét karikákat, és csökkenti a szarkalábakat. A glicerin pótolja az elveszített nedvességet. A szemkörüli karikák és táskák is halványodnak a preregennek köszönhetően. A benne található sheavajnak köszönhetően fokozza az anyagcserét, javítja a bőr fényvédő képességét és hidratálja azt. Az E és C-vitamin szabadgyök és öregedésgátló tulajdonságú.

 

Courtin Lotion

 

Kiszerelés:  200 ml

 

Válassza a Courtin lotiont most 30% árengedménnyel! Beállítja az arcbőr egészséges pH értékét. A többszörös hatású lotion eltávolítja a fölösleges zsíradékot, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és egyben hidratáló hatású. Az enzimszabályozó technológia eredményeként a bőr frissé, feszesebbé válik, és nem fénylik a problémás területeken.

 

Gyémánt Fleece Maszk

Válassza a GYÉMÁNT tartalmú lapmaszkot most 30% kedvezménnyel.  Különböző káros hatások miatt a bőr fakó, sápadt színű lesz, laza szerkezetű, megereszkedik, vagyis ráncos lesz. Ezeket okozhatja a friss levegő hiánya, betegség, stressz, alkohol vagy dohányzás, egészségtelen táplálkozás, esetleg a megfelelő alvás hiánya. Használatával javul a bőr vérkeringése, egészségesebb vitalizált megjelenést biztosít. A bőr hidratáltabb lesz, nedvesség megtartó képessége javul, puhább, feszesebb és frissebb lesz.

Mivel a Gyémánt fleece maszk vérkeringés serkentő hatású, ezért nem javasolt rozáceás bőrökön a használata

IMAGE VIDEÓ

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON

TOVÁBBI OLDALAINK