ORENNA SZEMPILLA- ÉS SZEMÖLDÖKFESTÉK

Az Orenna szempilla-és szemöldökfestékkel 3-4 hétig tartó intenzív színt és ragyogást tudsz adni a szemöldöknek és szempilláknak. Többféle színben elérhető a szemöldökfesték: középszőke, csokoládébarna, grafit. A szempillafesték két variációban kapható: mélyfekete és kékesfekete.
Az Orenna szempilla-és szemöldökfesték gyengéd formulája nem okoz allergiát, érzékenységet. A termékeket az Európai Unióban gyártják, ennek megfelelően mind a szempillafesték, mind a szemöldökfesték rendelkezik egészségügyi engedéllyel.
Az Orenna szempilla-és szemöldökfestéket kizárólag kozmetikus végzettséggel rendelkező szakemberek használhatják, ezért kérd a kozmetikusodtól, vagy látogass el hozzánk a Lanèche Szépségklinikára és próbáld ki. Amennyiben kozmetikusként kerested fel a weboldalunkat a szakmai aloldal eléréséhez kérünk regisztrálj az alábbi linken keresztül.

  • Marie Christine szempillanövesztő szérum Quick View
  • Orenna szempilla,- és szemöldök festék Quick View
    • Orenna szempilla,- és szemöldök festék Quick View
    • Orenna szempilla,- és szemöldök festék

    • Válaszd az Orenna szempilla és szemöldök festéket, ha  3-4 hétig hosszan tartó intenzív színre vágysz, szeretnél ragyogó fényt adni a szempilláidnak és szemöldöködnek. Mivel professzionális használatához szakember szükséges, ezért kérd a kozmetikusodtól, vagy gyere be hozzánk a Lanèche Szépségklinikára és próbáld ki! Amennyiben kozmetikusként kerested fel a weboldalunkat a szakmai aloldal eléréséhez kérünk regisztrálj az alábbi linken keresztül.
    • Tovább olvasom