You are currently viewing Minden amit a peelingről tudni érdemes!

Minden amit a peelingről tudni érdemes!

Köztudott, hogy arcunknak szüksége van arra, hogy időnként a felgyülemlett, elhalt szaruréteget eltávolítsuk. Ezáltal a bőr puhább, simább lesz. Javul a bőrlégzés, eltűnik a fakó szín és egészségesebb bőrszínt kapunk. Az elhalt szarusejteket bőrradírral vagy peelinggel tudjuk eltávolítani. A bőrradír mechanikai, dörzsölő hatásánál fogva segíti a szarusejtek leválását. A peeling, mely krémesebb állagú, a kémiai vagy enzimes hatása révén bontja a szarusejtek kötődését. Jelentősen tisztítja az eltömődött pórusokat. Minden fajta bőr képes profitálni a radírozásból, a száraz, érzékenytől kezdve a vastag és zsíros bőrig, csupán meg kell találni a megfelelő terméket. A Lanèche készítményei között biztosan megtalálod az ideális terméket.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy vajon az enzimes peelinget válaszd vagy talán jobb lenne az arcradír, akkor az alábbiakban adunk egy kis segítséget.

A Pre Care arcradír (3 in 1) enzimes, kémiai és mechanikai bőrradír is egyben. Bármilyen bőrtípusra alkalmazható kivéve az aknés, és hajszálér tágulatos bőrt. A hámoldás a benne található gyümölcssavaknak (2-6%), a fehérje bontás a gyümölcsenzimeknek, míg a dörzsölő hatás a kukorica korpának köszönhető. Ez a készítmény serkenti a bőr vérkeringését, aminek köszönhetően a krémek hatóanyagainak felszívódását is segíti.

A Pre Care enzim peeling kiváló minden bőrtípusra használható. A benne található enzim lebontja a bőrünket eltömítő anyagokat, többek között faggyúmirigy váladékát, a zsírt, valamint a felesleges szaruréteget is. Serkenti a bőr vérellátását, mely fokozza a sejtek megújulását.

A peeling megváltoztatja bőrünk pH értékét, mely visszaállítására tökéletes választás a Pre Care Vitaminos lotion vagy a Pre Care Oxygenes lotion.

Webshopunkban megtalálod az összes terméket!

Ne késlekedj, a bőröd nem várhat!