Rólunk

 

A Lanèche cég már 1980 óta foglalkozik professzionális kozmetikai termékek gyártásával és fejlesztésével. A Lanèche termékek mögött húzódó filozófia kettős: egyfelől maximális táplálást és védelmet biztosítanak célzottan bőrtípusnak megfelelően, másfelől arra ösztönzik a bőrt, hogy a saját belső mechanizmusait helyreállítsa, azaz javítsa az állapotát, és fiatalítsa. Ezt az összetevők pontos egyensúlyával tudják fenntartani. Minden Lanèche termék 100%-ban tiszta növényi kivonatokat, nagy mennyiségű vitaminokat, provitaminokat, koenzimeket, antioxidánsokat és sok más magas minőségű összetevőt tartalmaz.

A Lanèche Hungaryt 1997-ben alapította Császár Zsuzsanna kozmetikus mester. Zsuzsanna Pécsett szerezte meg a kozmetikus szakoktatói tanári képesítését.  Kozmetikus mester oklevéllel rendelkezik, munkájában fontos az állandó önképzés és a szakmai fejlődés.  Nemcsak a klasszikus kozmetika iránt elkötelezett, hanem 24 éves sminktetováló tapasztalattal, több ezer elkészített sminktetoválás gyakorlatával dolgozik a Lanèche Szépségklinikán. Rendszeresen tanít és vizsgáztat kozmetikus tanulókat. Folyamatosan részt vesz nemzetközi szemináriumokon és kongresszusokon. (CIDESCO) Szakmai lapokban cikkeket publikál, lektorál. Bemutatókat tart a Beauty kiállításon, előadásokat kongresszusokon2010-ben írta a Kozmetikai tetoválás tankönyvet.

Ahhoz, hogy a kozmetikában a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást lehessen nyújtani, természetesen a maximális szaktudással kell rendelkezni és a legmagasabb minőségű anyagokat kell használni.

Zsuzsanna ennélfogva elkötelezett a Lanèche Innovációs Szépségápoló Program iránt, amely nemcsak széles termékskálát jelöl, hanem személyre szabott kezelési terveket hivatott készíteni a vendégnek.

Ahhoz, hogy a termékek megfelelő használatát elsajátíthasd, egyedi tréning programokat, tanfolyamokat szervezünk. Ezalatt megismerkedhetsz a komplett termékskálával, speciális kezelésekkel, a bőrtípusoknak megfelelő kezelési tervekkel.

 

Ezeken felül a kozmetikai nagykereskedés kínálatában megtalálhatod a szintén legmagasabb minőséget képviselő Henriëtte Faroche kozmetikumokat, Courtin gyógyhatású készítményeket, Nouveau Contour sminktetováló eszközöket és Orenna Color  szempilla és szemöldök festékeket.

Velünk találkozhatsz

Zsuzsa

cégvezető, kozmetikus szakoktató

Judit

értékesítési asszisztens

Zsófi

marketing asszisztens