Rólunk

 

A Lanèche cég már 1980 óta foglalkozik professzionális kozmetikai termékek gyártásával és fejlesztésével. A Lanèche termékek mögött húzódó filozófia kettős: egyfelől maximális táplálást és védelmet biztosítanak célzottan bőrtípusnak megfelelően, másfelől arra ösztönzik a bőrt, hogy a saját belső mechanizmusait helyreállítsa, azaz javítsa az állapotát, és fiatalítsa. Ezt az összetevők pontos egyensúlyával tudják fenntartani. Minden Lanèche termék 100%-ban tiszta növényi kivonatokat, nagy mennyiségű vitaminokat, provitaminokat, koenzimeket, antioxidánsokat és sok más magas minőségű összetevőt tartalmaz.

A Lanèche Hungaryt 1997-ben alapította Császár Zsuzsanna kozmetikus mester. Zsuzsanna Pécsett szerezte meg a kozmetikus szakoktatói tanári képesítését.  Kozmetikus mester oklevéllel rendelkezik, munkájában fontos az állandó önképzés és a szakmai fejlődés.  Nemcsak a klasszikus kozmetika iránt elkötelezett, hanem 24 éves sminktetováló tapasztalattal, több ezer elkészített sminktetoválás gyakorlatával dolgozik a Lanèche Szépségklinikán. Rendszeresen tanít és vizsgáztat kozmetikus tanulókat. Folyamatosan részt vesz nemzetközi szemináriumokon és kongresszusokon. (CIDESCO) Szakmai lapokban cikkeket publikál, lektorál. Bemutatókat tart a Beauty kiállításon, előadásokat kongresszusokon2010-ben írta a Kozmetikai tetoválás tankönyvet.

Ahhoz, hogy a kozmetikában a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást lehessen nyújtani, természetesen a maximális szaktudással kell rendelkezni és a legmagasabb minőségű anyagokat kell használni.

Zsuzsanna ennélfogva elkötelezett a Lanèche Innovációs Szépségápoló Program iránt, amely nemcsak széles termékskálát jelöl, hanem személyre szabott kezelési terveket hivatott készíteni a vendégnek.

Ahhoz, hogy a termékek megfelelő használatát elsajátíthasd, egyedi tréning programokat, tanfolyamokat szervezünk. Ezalatt megismerkedhetsz a komplett termékskálával, speciális kezelésekkel, a bőrtípusoknak megfelelő kezelési tervekkel.

 

Ezeken felül a kozmetikai nagykereskedés kínálatában megtalálhatod a szintén legmagasabb minőséget képviselő Henriëtte Faroche kozmetikumokat, Courtin gyógyhatású készítményeket, Nouveau Contour sminktetováló eszközöket és Orenna Color  szempilla és szemöldök festékeket.