TEAFAOLAJ

A Courtin teafaolajos termékcsalád a problémás, érzékeny, gyulladt, aknés (sebes), szeborreás bőrök kezelésére létrehozott termékcsalád, mely hatékonyan javítja a bőr állapotát.
A teafaolaj fertőtlenítő, antiszeptikus hatása miatt rendkívül jól alkalmazható mikroorganizmusok által okozott fertőzött felületekre.
A teafaolaj az élő szöveteken megöli a baktériumokat, hatékonyabban, mint laboratóriumi körülmények között, mert könnyen felolvadva szétterül és abszorbeálódik, így könnyen felszívódik a bőr szöveteibe, fejbőrbe, még a köröm alá is.

A teafaolaj enyhén zsibbaszt, ezért fájdalomcsillapító hatású is, mely kiváló a sebek gyógyításánál. Egyedülállóan jól hat a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Az immunrendszert is stimulálja.
Alkalmazható: aknéra, hólyagos kiütésekre, köröm- és bőrgombásodásra, hajkorpásodásra, ekcémára, fekélyre, pikkelysömörre, herpeszre, homloküreg gyulladásra, fülfájásra, köhögésre, orrdugulásra, mandulagyulladásra, torokgyulladásra, fogfájásra, fogínygyulladásra, – és vérzésre, szájpenészre, candidiasisra, rovarcsípésekre, harapásokra, viszketésre.