LANÈCHE

A Lanèche speciális bőrápoló termékek teljes választékával és egyedülálló Innovációs Szépségápoló Programmal rendelkezik.

Mindezek megismertetésében szakoktatóink és képviseleteink nyújtanak teljes körű segítséget. Az Innovációs Szépségápoló Program része megtanítani kozmetikusainkat, hogy Lanèche Szépségszakértővé váljanak.
Lanèche Szépségszakértő az lehet, aki komplex tanfolyamunkat elvégzi és megismeri a termékek használatát. Az ismeretek birtokában hihet a sikerében és emelheti szalonja színvonalát.

MIÉRT PONT A LANÈCHE?

  • A Lanèche termékek összetevői tejlesen biztonságosak és hatásuk eredményességét kutatások támasztják alá.
  • A Lanèche termékek ereje a kettős hatásban rejlik, hiszen bejuttatja a bőrbe a tápláló hatóanyagokat, másrészről pedig a bőrt ösztönzi, hogy az saját mechanizmusát állítsa helyre (ezt hívják biomimetikus hatásnak).
  • A Lanèche a bőrápoló készletek mellett, egy Innovációs Szépségápoló Programmal is rendelkezik, vagyis olyan személyre szabható kezelési tervvel, mely a vendég igényeihez igazítható.
  • A Lanèche tréning program az átfogó termékismertetésről, a kezelési programok ismertetéséről, a sikeres üzletvezetésről és különleges masszázstechnikákról szól.
  • A Lanèche széleskörű promóciós és szakoktatói támogatást nyújt ügyfelei számára.
  • A Lanèche a gyártás és csomagolás során maximálisan igazodik az európai szabályokhoz és irányelvekhez. A Lanèche termékek Magyarországon regisztráltak, és persze egészségügyi engedéllyel is rendelkeznek. Europian Cosmetic Directive “76/768/EEC”

HATÓANYAG KIVÁLASZTÁS

A Lanèche termékek alapanyagait olyan szerves összetevők képezik, melyek mind természetes anyagok.
Minden Lanèche termék növényi kivonatokat, nagy mennyiségű vitamint, provitamint, koenzimeket, antioxidánsokat tartalmaz.
A Lanèche hatóanyagok kiválasztásának kiindulópontja a pozitív dermatológiai hatás. A Lanèche hatóanyagokat úgy alakítják ki, hogy azok megegyezenek a bőrstruktúrával, vagyis ezek biomimetikus hatású készítmények.
Ennek köszönhetően képesek arra, hogy az azonos folyamatokat befolyásolják, és az eltérő bőrproblémákat hatékonyan oldják meg.
Ebben az esetben nem egy egyszerű, külső bőrápolási folyamatról van szó, hanem a természet szimulálásáról, a sejtek szintjén történő azonos funkciók támogatásáról és aktivizálásáról. Megkezdődik a bőr megújulása, melynek hatása a hámon is túlér.
Az eredmény a károsított bőrfelület helyreállítása, és a teljes bőrfunkció javulása.

A Lanèche termékek kifejlesztése során nem végeztek állatkísérleteket.

BEJELENTKEZÉS KOZMETIKUSOKNAK

Az árak megtekintéséhez kérjük regisztráljon!

Regisztrált felhasználó belépése
   

REGISZTRÁCIÓ

Elfelejtett jelszó

IMAGE VIDEÓ

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON

TOVÁBBI OLDALAINK