Orenna szempilla,- és szemöldök festék

Válaszd az Orenna szempilla és szemöldök festéket, ha  3-4 hétig hosszan tartó intenzív színre vágysz, szeretnél ragyogó fényt adni a szempilláidnak és szemöldöködnek. Mivel professzionális használatához szakember szükséges, ezért kérd a kozmetikusodtól, vagy gyere be hozzánk a Lanèche Szépségklinikára és próbáld ki! Amennyiben kozmetikusként kerested fel a weboldalunkat a szakmai aloldal eléréséhez kérünk regisztrálj az alábbi linken keresztül.

Termékleírás

Válaszd az Orenna szempilla és szemöldök festéket, ha  3-4 hétig hosszan tartó intenzív színre vágysz, szeretnél ragyogó fényt adni a szempilláidnak és szemöldöködnek.  Az Orenna szupertartós szemöldök és szempillafesték gyengéd formulája nem okoz allergiát, érzékenységet.

Mivel professzionális használatához szakember szükséges, ezért kérd a kozmetikusodtól, vagy gyere be hozzánk a Lanèche Szépségklinikára és próbáld ki! Amennyiben kozmetikusként kerested fel a weboldalunkat a szakmai aloldal eléréséhez kérünk regisztrálj az alábbi linken keresztül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Orenna szempilla,- és szemöldök festék” értékelése elsőként